Friday, June 24, 2011

day3-tidur memang best

assalamualaikum...

haish..cabaran 30 hari ni memang membuatkan aku terpaksa menghupdate blog setiap hari..adoiiyai..nampaknya kemalasan sudah melanda.baru hari ke 3.haish.huhu.

benda yang aku selalu buat sebelum tido.tido waktu bila tu.tido pagi,tido tengah hari,tido petang atau tido malam??hahha.see betapa banyaknya masa tidur aku.normal la kan orang tengah bercuti.nanti dah start kelas haa ambek kau,,nak tidur pon curik-curik masa aja(tolonglah percaya).nak update blog apatah lagi.jadi waktu cuti ni la waktu utk buat segala benda yg tak sempat nak dibuat semasa tak cuti seperti qada tidur utk satu sem??(sambil angkat-angkat kening)hahha..gila!!

sebelum tido biasanya aku mesti pergi toilet berus gigi,cuci muka(well kata perempuan,,waktu tidur pon mestila nak nampak cantik kan.hahaha).ambik wuduk pastu minum air segelas dua.hehe.

pastu masuk bilik baca doa bagai hembus kanan kiri depan belakang atas bawah sambil peluk patrick faqihah.haha.pinjam sat kakak nah.dah settle baca doa,,muhasabah diri sat.hahha konon muhasabah la sgt padahal berangan aja lebih.hahha.kadang-kadang kalau rajin baca novel sebab dua.hahha.sekarang dah malas membaca jadi berangan aja sedas dua sampai terlelap.

itu saja.thanks for reading.caucincau.^_^

notakaki:HANIS anda Wajib jawab soalan no 5 tu okeh.hahhaha =)

3 comments:

hAnis said...

ak xmau..ak nak tgu putera dodo dtg kat ak..haha

makcik said...

haha..
putera kodok ada la.=p

hAnis said...

xmau ak nk dodo gak