Tuesday, June 28, 2011

day 6-aku memang jahat.

assalamualaikum...

perangai buruk ya.hahha.tapi kenapa 3 aja.sebabnya aku ni ada banyak perangai buruk neh.hahha.sebuah buku pon tak tentu lagi cukup nak listkan perangai buruk aku.hahha.tak percaya tanya mak aku.sepupu aku si amjad yg umur 4 tahun tu pon selalu cakap 'kak cik mah jahat'.hahha.sebab aku suka kacau dia.


pertama-tamanya : aku suka buang masa buat benda-benda lagho seperti tengok tv,,berangan,,usha orang,,tidur,,tidur dan tidur lagi.tambah-tambah lagi time-time cuti macam ni.

kedua-duanya : aku seorang yang pemalas.tambah-tambah bila kat rumah sebab mak ada nak buat semua benda.hahha.satu benda aja yg aku rajin,,,aku rajin tidur dan bermimpi.=)

ketiga-tiganya : aku seorang yg agak pemarah dan egois.hahha.abang aku pernah cakap yg aku ada renungan seorang yg egois.betul ke??tapi aku bukan jenis yg akan marah tanpa sebab.heee~


2 comments:

Anna said...

sama la kita nie~cuti2 suka tidur ^^

ish3..bila nk berubah nie..bg tips sket..

makcik said...

@anna:tu la kan..apa la yg best dgn tido ni pon tatau..hahha..

akmal mntak tips dr org yg salah la..hahha..=p