Wednesday, June 22, 2011

cabaran 30 hari @_@

 assalamualaikum...

ini tag dari hanis.hanis ni memang.dia sangat memahami aku.mungkin sebab kami berada dalam situasi yang sama.sedang bercuti panjang,,dan sedang berada dalam keadaan yang super power double triple bosan tatau nak buat apa..hahha..ada orang cakap jangan merungut dah cuti tu cuti ajala,,duduk diam-diam.hahha.okeh lynn aku duduk diam-diam sambil buat tag hanis ni..

sapa-sapa yang tengah bosan boring tengah bercuti macam aku ni boleh la buat benda ni.jom kita pakat buat ramai-ramai.. ^_^



day 1 - lagu yang anda dengar hari ini
day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido
day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang
day 5 - status anda ? relationship anda?
day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami
day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku??

notakaki:aku mula buat esok pagi ea sebagai day 1.sebab sekarang dah 1 pagi dan aku dah tak ingat lagu apa yg aku dengar siang tadi.banyak sangat,,lagu tamil filipina korea suma dah msuk telinga ni haa..=p

1 comment:

hAnis said...

bagus2..hehe ak dah day 2..:)