Saturday, July 23, 2011

tereng tereng

assalamualaikum

hai hai hai..haha.dah lama eh tak update blog.cabaran 30 hari tu pon tak sempat nak habiskan.takpa lepas ni aku sambung balik.haha.ini semua salah pc kat rumah tu.tiba-tiba buat perangai pulak.rosak terus.memang lepas ni harus buang dalam longkang aja.grrr..

oh ya sebenarnya aku dah ada kat bangi nih.hehe.baru sampai semalam.haa kelas pulak start isnin ni.hehe.tiba-tiba rasa malas pulak nak mula belajar.eheh.otak da penuh dengan karat tebal.jenuh la nak kena kilat balik.

haa dan kau orang yg tengah bercuti lagi tu,,jgn la seronok sgt ea(ayat jeles).duduk rumah tu jangan asyik tidur aja.buat benda berfaedah sikit.tau la kau cuti lama kan.=_=" apa kau ingat best sgt ke dapat puasa kat rumah tu hah?hek eleh,,bosan lah weh.puasa kat kampus la best.dapat pahala extra sebab puasa sambil belajar.hahaha.apa kau ingat aku tak dapat puasa kat rumah tak dapat mkn sedap-sedap ke.kau tak tahu aku punya hostel sangat la dekat dgn bazar ramadhan.so,,cakap ja nak makan apa,,semua ada.haha.sudah lah.malas nak cakap banyak pasal ni.sobsobsob.babai.

4 comments:

namaakulynn said...

ekelehh.entri ni mmg bberbauurr JELESS!hahhaha.sory la zmah.aku TERPAKSA habiskan 30 hari BERPUASA DI RUMAH.ishhh.nak buat cna kan.hahahhahhah

hAnis said...

hehee....aku pun dpt rasa baur jelez itu...zaim belajar bek2..raya ni kita konvoi..lynn jom konvoi

makcik said...

mana ada aku jeles..sapa ckap aku jeles??aku mmg suka okeh berpuasa kat kampus..hahaha..

WuMing said...

Selamat Berpuasa