Thursday, December 23, 2010

saya nak pergi dating

going to johor
from thursday till sunday..

pray for us
to have
safe.journey =)


ni la sbb nak kena pergi jugak2 johor nun..nk jumpak 2 org boifren i nih..hehehe..(mood:miang sebentar)

ni pulak kakak boifren2 aku yg buat-suara-kesian ckp dia main sorg2 kat rumah sbb tadak kwn..motif dia nak suruh org pegi rumah mlawat dia la..hahaha..main2 dgn dia..layan dia membebel..bdk kecik ini sgt kuat membebel okeh..dan sgt garang jugak..heee~~ tak percaya tnya ibu dia..hehe..




notakaki:harap maaf blog ini mungkin tidak dpt di'update' selama 
tempoh beta berdating ea(bajet slalu update blog..hehe)sebarang 
masalah,,sila tinggalkan pesanan anda di ruangan komen atau 
chatbox..harap maklum..bajet mcm ramai ja org nak baca blog 
picisan tepi jalan aku nih...heee~ 

sapa nak ikut jom la...hehehe..^_~


gambar dicuri dari blog my sister...hoho..=) peace..~
sekian.adios

1 comment:

nama.aku.lynn said...

selamat berdating lah yeee!haha~