Thursday, December 30, 2010

congratulation itu tahniah lah

assalamualaikum..

tadi mcm banyak nak tulis..tapi bila jari start tekan keyboard idea2 suma lari 600km/jam..kena sumpahan agaknya aku lepas balik bedating ni..hehehe..

okeh kita mulakan dgn sekantung ehh.. sekalung ucapan tahniah buat skuad bola sepak kita sbb berjaya menjadi juara piala AFF suzuki..(skema seketika yerr) anda semua main mmg best tak ingat la...aku suka..hehe..tak sia2 aku habiskan suara aku bersorak-sorak mcm cheer leader kat dpn tv tadi..tinggal tak ada pom pom aja..hehe..bravo2..semua hebat2 belaka..tapi aku plg suka tgk si goal keeper yg terer nak mampus tngkap bola dgn si safee yg sgt lincah tu..suka tgk saja okeh..= p

buat pasukan indonesia,,walaupon anda kalah saya nak ucapkan tahniah jugak sbb pemain anda hensem2 belaka membuatkan saya lg bersemangat nk tgk perlawanan malam nih..ngahahaha(gelak miang = p)..takpa2 walaupon anda kalah bermain tp anda tak kalah dr segi kehenseman rupa paras..ngeh3(lagi sekali gelak miang)

seterusnya mari kita ucapkan tahniah kepada cik adek manis tuan-punya-ini blog yerr (okeh aku mmg tak malu..apa aku peduli..hehe) cepat2 ucap taniah..sapa tak cakap tahniah aku ketuk kepala ^_^..takpa la kalau takmo cakap aku cakap kat diri sendiri ja la (saja buat ayat syahdu nak mntak simpati..heee)
tahniah sebab da lulus ujian jpj...yeeaayyyy!!!!!!okeh aku tau org lain da berzaman dpt lesen cool je,,aku baru dapat pon da nak kecoh2..heeiii igt senang ke aku nk dapatkan lesen P tu..mcm2 mehnah dan tribulasi tau aku kena hadapi(tgk kan da guna word bombastik di situ..hehe)sampai aku hampir2 fed up nak berhenti belajar memandu nih..


actually semua org pon tak percaya yg aku lulus test jpj nih..tu lah korang memandang rendah kebolehan beta..hahaha...ni baru first time tau aku buat test jpj nih terus lulus..bkn repeat test yerr..harap maklum..jadi haruslah aku bangga sekejap kan..hahaha...da org lain tamau bangga dgn aku so aku bangga je la sendiri2..bole tak mcm tu..hehehehe~


sampai aja rumah lpas test semua org tanya,,lulus ke tak..bila aku cakap lulus semua tak percaya..abang aku siap cakap lagi jpj yg test aku tu silap tanda..ada ke patut..haishh..ni yg beta murka nih..sampaikan cikgu yg ajar aku driving ni pon tak percaya aku bole lulus sekali test aja..mak aku pon cakap yg jpj tu tersilap bagi aku lulus..sedih ah kan camni..hahh tu la don't judge a book by its cover..kan3..hoho..aku sengaja ja tamau tnjuk terer awal2..tamau ah riak awal2 kan..hahaha..lupa diri seketika ^_^

okeh sudah2..nampaknya dah terlebih-lebih la pulak kan..hahaha..maaf la ya...mulut ni pon da berkali-kali menguap dah ni..mata pon sekejap pejam sekejap celik da ni..katil pulak dah menyeru-nyeru...heee~

lupa pulak..sebelum tu tahniah jugak buat my best friend lynn..result exam da keluar kan..aku tak tau ag dapat berapa..tapi berapa pon ag dapat aku nak ucap gak tahniah kat ag..ak tau result ag msti gempak punya la..hehe..lepas ni bagitau aku tau dpt berapa..hehehe..


akhir kata,,tahniah lagi skali utk skuad bola sepak negara...bersyukurlah seadanya..tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi..majulah bola sepak utk negara(baca dgn gaya pembaca berita..heee)~



4 comments:

hAnis said...

tahniah buat macik!!!hehe

syafiqah said...

zaem....
hehehe...
tahniah sangat2..
kita taw camner prasaan zaem..
meyh bcer blog kita..
kita cter psal lesen p gak...
ngeee...
tpi x r trrer cam zaem..
hehhee..

sha dhira said...

huhu..congrate to u and me.. u, coz dpt lsen p, me ,coz dah mncapai target...(target=3.5)..haha

macik said...

hanis ~tengkiu2..hehe..

syafiqah ~igt sya mna...syafiqah rupanya..nnt saya mlawat blog awk ea..hee~

sharifah ~haha..thanks..congrats tau..terer la dia dpt 3.5 tu..huhu..