Wednesday, January 5, 2011

going back

pagi yg indah hari ini..
mendung-mendung sikit dgn kabus-kabus nipis..
tiba-tiba rasa mcm tengah ada kat london..(apakah???berangan kejap ya..heee)
permulaan hari pon agak bagus..
berjaya melawan rasa nak tidur lepas subuh..yeay!!
tu yang smangat nak post entry tu..haha
tapi perut pulak yg tak berapa bagus..
pagi2 dah buat hal..
terbantut kejap semangat berkobar-kobar nak  tulis entry baru nih..
tatau la apa lagi yg tak kena dgn dia..
bagi mkn da cukup..
rehat pon cukup..tak suruh buat kerja-kerja berat pon..haishh..
 kalau nak tahu ada 2 benda yang aku paling tak suka dan cuba nak elakkan seboleh mungkin
tapi benda ni la yang aku selalu dapat..
1-sakit kepala
2-sakit perut


okeh baiklah(skema kejap yerr)..
sebenarnya nak cakap yang malam ni aku da nak balik..
waaaa.....cepatnya...da habis dah cuti..kan3
bas malam ni pukul 11.30 malam..
so esok dlm pukul 7-8 pagi sampai la kajang..
sampai2 terus pegi daftar dulu kat kampus baru boleh masuk hostel..
kira tak mandi apa la terus pegi daftar dulu la..
hahaha,,,diam2 sudah..ni la semangat sem baru
yang penting muka buat2 konfiden macam da mandi 3 kali
walaupon badan bau macam tak mandi 3 hari..ooyeayy..hoho..
hipokrit itu perlu kadang2..ada kena mengena ke??bantai aja la..

lek lu pakcik..gwa ta mandi pon wangi macam kat kedai perfume dah..kalau mandi nnt terlebih wangi pulak..woot woot..hahaha..


okeylah..
need to go..
nak buat last checking barang-barang..
baju-baju kat bawah pon tak basuh lagi ni..
bgn2 aja lepas subuh tadi terus ngadap menda ni kan..
huhu..parah..

doakan aku selamat sepanjang perjalanan yaa..
doakan aku rajin nak mengupdate ini belog lepas ini..
hehe..(>.<)v
moga dipermudahkan segala urusan..

2 comments:

nama.aku.lynn said...

slmt kembali ke skolah babesss..hahahha...hv a safe journey okiess.=)

p/s:jgn xhupdatteeee..=)

macik said...

thanks..
haha..update tu taleh jnji la..
ala lgpon bkn ada org nk baca pon..
bkn mcm blog ag..femes amos..hoho..
blog ak ni blog syok sniri aja..haha..
^_~